Στο κατάμεστο Θέατρο Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, η συναυλία του σωματείου οι Φίλοι της Τήνου υπέρ των σκοπών του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Ο Μανώλης Μητσιάς και το συγκρότημά του, στο μοναδικού κάλλους φυσικό σκηνικό του φωτισμένου Τηνιακού χωριού τραγούδησε ... την άμμο της θάλασσας, και ενθουσίασε τον κόσμο της Τήνου και τους επισκέπτες της, που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν. Οι Φίλοι της Τήνου τους ευχαριστούν για την αθρόα προσέλευση. Ήταν μία μοναδική βραδιά!


Ο Δήμαρχος Τήνου, κύριος Σίμος Ορφανός, που παρευρέθη στην εκδήλωση, απένειμε το μετάλλιο της πόλεως της Τήνου στον μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά για την αφιλοκερδή συμμετοχή του και στο σωματείο «Οι Φίλοι της Τήνου» για την δεκαετή προσφορά του στο νησί. Ο Δήμαρχος Τήνου ευχαρίστησε από καρδιάς και την Οικογένεια Τσόκλη για την προσφορά τους στην Τήνο, και την παραχώρηση του Θεάτρου στον Κουμάρο για τις ανάγκες της συναυλίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.