Στην προπόνηση που πραγματοποίησε η ομάδα του  Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου, στις 2 Αυγούστου 2016, παρέστη και προπονήθηκε  με τους αθλητές του συλλόγου ο πανελληνιονίκης και διεθνής αθλητής  Ευθύμιος  Αμερικάνος που έχει αγωνισθεί 30 χρόνια στην Α1 κατηγορία και παίζει ακόμα στην Α2 με επιτυχία ,στα 49 του χρόνια. Μαζί με τον προπονητή της ομάδος Ευάγγελο Τόμπρο  δίδαξαν τους μικρούς αθλητές τεχνική και τακτική της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο κ. Ευθύμης Αμερικάνος έχει αγωνισθεί σαν αθλητής και προπονητής σε όλες τις ηλικίες παίδων –εφήβων –ανδρών της εθνικής ομάδας και σε πολλούς συλλόγους με αντίστοιχες διακρίσεις. Μεταξύ άλλων στον Άρη Νικαίας (μαζί με τον Τόμπρο Ευάγγελο) Πάο, Οφόν, Αφοάν, Χαν, ΑΚΕ Ζωγράφου, Τελαμώνα, Ένωση Ποντίων, Αγία Βαρβάρα ,ΑΣ Σούρμενα, ΑΟ Κορυδαλλού.

Επίσης καθοδήγησε την εθνική  νεανίδων στην κατάκτηση του χρυσού στη Βαλκανιάδα, την Εθνική Μεταμοσχευμένων  σε Ευρωπαικές και Παγκόσμιες διακρίσεις .Είναι καθηγητής Φ.Α με ειδικότητα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και προπονητής Α κατηγορίας Γ.Γ.Α.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.