Τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε στην Τήνο αύξηση των κρουσμάτων αντιποίησης αρχής που αφορούν τον ΕΦΕΤ, με σκοπό την εξαπάτηση των επιχειρήσεων παραγωγής, διάθεσης, εμπορίας τροφίμων, μαζικής εστίασης, κλπ.

Συγκεκριμένα, άτομα άγνωστα στον ΕΦΕΤ, προσποιούμενα τους ελεγκτές ή περιφερειακούς επιθεωρητές του φορέα, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων είτε για να αποφύγουν αυτοί διοικητικές ή ποινικές κυρώσεις που δήθεν αφορούν τις επιχειρήσεις τους.


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, εφιστά την προσοχή σε τέτοιου είδους κρούσματα και με το που γίνονται αντιληπτά να επικοινωνούν οι επαγγελματίες με τον φορέα ή να καταγγέλλουν το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων δρα ως αρωγός στην εκπαίδευση και τη συνεχή βελτίωση των επιχειρήσεων διοργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα στα νησιά των Κυκλάδων από το 2004 έως σήμερα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.