Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στον συμπολίτη μας και συνάδελφο επαγγελματία κ. Άγγελο Δογορίτη καταρχήν θα θέλαμε να καταδικάσουμε την εμπρηστική ενέργεια κατά του επαγγελματικού του αυτοκινήτου (νεκροφόρα), η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ. Δογορίτης αποφάσισε (δικαίως και απολύτως κατανοητό) να κλείσει την επιχείρησή του και να πάψει να ασκεί το λειτούργημα, όπως εκείνος αναφέρει στην ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο.


Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον κ. Δογορίτη να αλλάξει γνώμη και απόφαση. Ο Σύλλογός μας, στο μέτρο του δυνατού, θα είναι αρωγός στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη, γεγονός που θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για έναν εξαίρετο και ευσυνείδητο επαγγελματία σε ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.