Κατά την τουριστική περίοδο που διανύουμε έχουν φτάσει στο νησί μας τουρίστες από διάφορα μέρη της Ευρώπης, Γερμανία, Ιταλιά ακόμα και από Μεγάλη Βρετανία όμως οι Γάλλοι τουρίστες προτίμησαν και φέτος να έχουν στην ατζέντα των διακοπών τους, τον προορισμό της Τήνου. 

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει "κόψει" τα φτερά του Έλληνα με αποτέλεσμα οι διακοπές του να είναι περιορισμένες (σε διάρκεια, σε κόστος κ.ο.κ), με άλλα λόγια έχουμε έναν ελληνικό τουρισμό αποδυναμωμένο.

Έτσι η Τήνος τα τελευταία χρόνια θεώρησε επιτακτική ανάγκη να στρέψει το βλέμμα της στις χώρες εκτός Ελλάδας και δη στις Ευρωπαϊκές προκειμένου να ενισχύσει τουριστικά την ύπαρξή της. Μια από τις χώρες που έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι η Γαλλία. Το χειμώνα που μας πέρασε -όπως και τον προηγούμενο- είχαμε μια ιδιαίτερη προβολή του νησιού με διάφορους τρόπους μέσω ηλεκτρονικών μέσων, μέσω παρουσιών, μέσω της προβολής της γαστρονομίας στην εν λόγω Χώρα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και αυτό που διανύουμε, είδαμε ξένους τουρίστες περισσότερους από όσους είχαμε δει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα Γάλλους. Να θυμίσουμε ότι μεγάλα Μ.Μ.Ε. της Χώρας έχουν πραγματοποιήσει πολλά αφιερώματα στην Τήνο και τα καλά λόγια δίνουν και παίρνουν μεταξύ των Γάλλων. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.