Ιδανικό σημείο για να συνεχίσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια; μα φυσικά στην παραλία του Ρόχαρη. Εκεί σας περιμένει ένα εναλλακτικό και άκρως ποιοτικό beach bar.

O Στέφανος και ο Μάνος με ιδιαίτερο μεράκι και όρεξη δημιούργησαν ένα χώρο ιδανικό για όλες τις ηλικίες, με το ξύλο να υπερισχύει, αλλά και με πολύχρωμα μαξιλάρια και συνδυασμούς που παραπέμπουν σε hippie αισθητική. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σνακς από ντόπια προϊόντα, καφέ, ποτά και μοναδικά cocktailsΦέτος, το Rochari κλείνει τα τρία χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις. Η αρχή έγινε με μια μοναδική βραδιά παρέα με τους Gadjo Dilo και ο χορός καλά κρατεί.
Αν έχει αέρα μην σας ανησυχεί, έχει τοποθετηθεί αντιανεμικό δίχτυ

14/08
Alohari Tiki Party. The Big One
Dj Booker & Vaibone @ 16.00
Special Guest Bartender
Elias Stergiopoulos (BABA AU RUM BAR)


20/8
Last Minute Party
Surprise Party @ 16.00
Καλό καλοκαίρι λοιπόν σε αυτούς που ξεκινούν τώρα τις διακοπές τους και καλό υπόλοιπο σε αυτούς που τις συνεχίζουν. Όπως και να έχει ξέρετε που να πάτε για το μπάνιο σας στο #alohari

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 6972326036, 6972742381
E-mail: panormosrochari@gmail.com
Facebook Page: Rochari Beach Panormos
Instagram Page: rochari_beach_panormos_tinos

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.