Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Δήμο Τήνου εξέδωσε ο Σύλλογος του Αγίου Φωκά, όπου μέσα από τον εκπρόσωπο του αναφέρει για τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό που δέχθηκε η περιοχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Συλλόγου του Αγίου Φωκά τον Δήμαρχο Τήνου κο Σίμο Ορφανό, τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Βιδάλη και τον αναπληρωτή Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γεώργιο Τζέ για την ικανοποίηση των αιτημάτων ως προς τον καθαρισμό και καλλωπισμό της περιοχής μας.

Τον Δήμαρχο Σίμο Ορφανό και τον Κωνσταντίνο Βιδάλη για την προσφορά των υλικών, ασβέστες – άμμο- τσιμέντα, για την επισκευή της ποτίστρας και των προστατευτικών τοίχων των σκουπιδοτενεκέδων, για το άσπρισμα των τοίχων και των πεζούλων κατά μήκος του δρόμου καθώς και των πηγαδιών της αφαλάτωσης.

Τον Γεώργιο Τζέ για την σημαντική βοήθεια του ως προς την συνεχή επιμέλεια του καθαρισμού των σκουπιδιών, των κλαδιών και κυρίως τον τακτικό καθαρισμό των πευκοβελόνων στο δασάκι μπροστά από την αφαλάτωση για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Μετά από πολλά χρόνια ομόρφυνε και αναδείχτηκε η παραλία του Άγιου Φωκά και ευελπιστούμε ξανά στην συνεχόμενη βοήθεια του δήμου έτσι ώστε η παραλία του Άγιου Φωκά να γίνει κόσμημα του νησιού μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου του Αγίου Φωκά
Ιωάννης Κοντιζάς

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.