Βραδινές ώρες έφυγε από το λιμάνι της Τήνου το Αικατερίνη Π. Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει τα ακόλουθα για την μηχανική βλάβη του πλοίου.

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π” Ν.Π. 10668 για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από λιμένα Ραφήνας για Τήνο – Μύκονο – Νάξο ενώ έπλεε έξωθεν του λιμένα Τήνου, με τριακόσιους δεκαπέντε (315) επιβάτες.

Ανωτέρω Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Τήνου όπου μετά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή και διενεργήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Μύκονο και τη Νάξο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” Ν.Π. 10990.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.