ΦΩΤΟ ΑΠΟ INTERNETΣε χθεσινή μας ανάρτηση παρουσιάσαμε τις προτάσεις που έκανε η Δημοτική Κοινότητα Τήνου σχετικά με τα έργα που θεωρεί αναγκαία στα όρια της και επιθυμεί να υπάγουν στο νέο Τεχνικό πρόγραμμα 2018 του Δήμου Τήνου.

Ανάμεσα στα έργα που προτείνονται είναι και η κατασκευή και τοποθέτηση καλαίσθητων πλαισίων σε πολυσύχναστα μέρη της Δ.Κ, για την τοποθέτηση αφισών κάθε είδους εκδηλώσεων, με σκοπό την διακοπή της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης και την καλαίσθητη εμφάνιση της πόλης.

Πρόκειται σίγουρα για μια κίνηση που με την υλοποίηση του θα ελαττωθεί αυτή η αντιαισθητική κατάσταση που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι. Ο οποιοσδήποτε κολλάει μια αφίσα στην κολόνα της ΔΕΗ. Η μια αφίσα να καλύπτει την άλλη και πάει λέγοντας και λέμε καλοκαίρι γιατί τον χειμώνα που οι εκδηλώσεις είναι πιο αραιές δεν υπάρχουν τα ανάλογα προβλήματα.

Κάθε καλοκαίρι έχουμε τα παράπονα "πως η αφίσα του τάδε συλλόγου ή της τάδε διοργανωτικής αρχής καλύπτει την εκδήλωση μας και εμείς δεν προβαλλόμαστε, με τον κόσμο να μην μαθαίνει πότε έχουμε τον χορό μας ή το πάρτι μας ή την συναυλία μας και πάει λέγοντας". Λοιπόν, ας σταματήσει όλο αυτό.

Με το να μπει ένα πλαίσιο σε κάθε σημείο κόμβος της εκάστοτε περιοχής θα είναι τα πράγματα αφενός καλύτερα και αφετέρου πιο καλαίσθητα σαν εικόνα της πόλης. Βέβαια, κανείς δεν περιμένει ότι από τον πρώτο χρόνο δεν θα κολλιούνται αφίσες στις κολόνες ή στους τοίχους όμως θα γίνει η αρχή για να τελειώσει επιτέλους αυτός ο λαβύρινθος αφισών που υπάρχει κάθε καλοκαίρι. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.