Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών πόλεως Τήνου, κατόπιν εγκρίσεως των υπ. αριθμ. 10/2013 πράξεως (ΘΕΜΑ Ι') και 3/2016 πράξεως (ΘΕΜΑ Ι') του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, εκθέτει σε μειοδοτική δημοπρασία, μεταξύ εργοληπτών, με σφραγισμένες προσφορές και με έκπτωση επί του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού της μελέτης για τις εργασίες  επισκευής επιχρισμάτων, χρωματισμών, υγρομόνωσης δωμάτων και αντικατάστασης κουφομάτων σε κτίρια του περιβάλλοντος χώρου του διατηρητέου Ι.Ν. Ταξιαρχών πόλεως Τήνου, προϋπολογισμού 19.976,20€ (χωρίς τον Φ.ΠΑ.)

Στην δημοπρασία γίνονται δεκτοί εργολήπτες κάθε τάξεως για οικοδομικά έργα. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Κυριακή, από τις 12:00 ως 15:00 στα γραφεία του Ναού, οδός Ταξιαρχών, Τήνος.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της εγκεκριμένης μελέτης και να παραλάβουν τα σχετικά τεύχη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο  6934222370.

26 Σεπτεμβρίου 2016

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Πρωτοπρ. Γεώργιος Τουφεκλής

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.