Στo πλαίσιo της διαφήμισης του νησιού μας, ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το γραφείο του EOT στο Μιλάνο φιλοξενεί στο νησί μας 24 και 25 Σεπτεμβρίου Ιταλούς δημοσιογράφους και τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο κ. Κυριακή Μπουλασίδου.

Οι δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν στα ιδιαίτερα σημεία του νησιού όπου οι γεύσεις, οι λιχουδιές αλλά και η φιλοξενία παραμένουν αυθεντικά. Το ενδιαφέρον τους είναι έντονο για τη Μονή Ουρσουλινών και για τα χωριά της Τήνου και την ενδοχώρα.

Παρακάτω είναι τα ονόματα και τα έντυπα που αρθρογραφούν οι δημοσιογράφοι Δυστυχώς η απεργία των πλοίων καθυστέρησε τους δημοσιογράφους για μια μέρα, αλλά ευτυχώς δεν τους απέτρεψε.Οι κυρίες CARMEN ROLLE (δημοσιογράφος) και MARISA MONTIBELLER (φωτογράφος) κατάφεραν και θα παραμείνουν στο νησί μας μέχρι τις 27/9.

Το δημοσιογραφικό αυτό ταξίδι είναι μια «απάντηση» στην παρουσίαση της Τήνου στο Μιλάνο που έγινε στις 17.5.2016 από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.