Επιστολής προς τις κυρίες και τους κυρίους Διευθυντές, το Διδακτικό Προσωπικό, τις μαθήτριες και τους μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί της Τήνου, έστειλε ο Καθολικό Αρχιεπίσκοπος Τήνου-Νάξου π. Νικόλαος και αναφέρει:

Αγαπητοί μου,


Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία της Εκκλησίας αρχίζει μία νέα σχολική χρονιά. Η μαθητιώσα νεολαία καλείται, παρά τις οικονομικές και άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, να δείξει όλη την προσοχή της και  να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στο εκπαιδευτικό και μορφωτικό έργο που της προσφέρεται με τόση φροντίδα και αγάπη από το διδακτικό προσωπικό της κάθε σχολικής μονάδας.

 Εκκλησία και η κοινωνία έχουμε τα μάτια μας και το ενδιαφέρον μας στραμμένα προς τις μαθητικές κοινότητες του νησιού μας και σας συνοδεύουμε με την αγάπη μας και τις πιο θερμές ευχές μας:

Με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης Θεοτόκου, να έχετε την ευλογία του Θεού που είναι η εγγύηση για μια καλή και καρποφόρα  νέα σχολική χρονιά.

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

+ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.