Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η συμμετοχή της Τήνου σε μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Γαλλία. 

Η εκδήλωση αυτή είναι μια συνέχεια της προηγούμενης που είχε γίνει στο Παρίσι στις 2 Απριλίου 2015 στο εστιατόριο Evi Evane της διάσημης Ελληνίδας σεφ Ντίνας Νικολάου. Tην παρουσίαση θα κάνει η αρμόδια αντιδήμαρχος κα. Αναστασία Δεληγιάννη και αφορά μια σειρά δράσεων προβολής της Τήνου στο εξωτερικό, όπως έγινε και στο Μιλάνο το Μάιο θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 11 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ στο Παρίσι, που θα επιμεληθεί και θα αποστείλει και τις προσκλήσεις σε γάλλους δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ και tour operators.

Η Τήνος είναι βασικός προορισμός στις προτιμήσεις των Γάλλων και για αυτό οργανώνονται και τα δημοσιογραφικά ταξίδια αλλά και οι θεματικές εκδηλώσεις στο Παρίσι. Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι ότι η Τηνιακή κουζίνα με τη βοήθεια της Τηνιακιάς μαγείρισσας της Νικολέτας της Φωσκόλου που θα μαγειρέψει Τηνιακές νοστιμιές για τους καλεσμένους μας.

Στο διάστημα που οι καλεσμένοι θα γευτούν Τηνιακές νοστιμιές θα προβληθεί η Τήνος με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, ενώ θα δοθεί στον καθένα δώρο και χάρτες της Τήνου και θα προσκληθούν να έλθουν να γνωρίσουν την Τήνο από κοντά και να γράψουν αφιέρωμα για την Τήνο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.