Το Διεθνές Σεμινάριο Ντοκιμαντέρ DOCROADS ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου στην Τήνο και διαρκεί έως τις 9 Οκτωβρίου.

10 ημέρες παρακολούθησης ενός μοναδικού  προγράμματος  εκμάθησης παραγωγής δημιουργικού ντοκιμαντέρ που συνδυάζει Θεωρία, Πρακτική και Άμεση Δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με πιστοποίηση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.


Επικεντρώνοντας στο storytelling  και στις διεθνείς συμπαραγωγές και συνεργείες, προσφέρει μία μοναδική πλατφόρμα μετεκπαίδευσης για ανερχόμενους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου, βοηθώντας τους ταυτόχρονα στην δημιουργία του δικού τους διεθνούς δικτύου (networking ).

Οι συμμετέχοντες καλούνται να υλοποιήσουν μέσα σε δέκα ημέρες ταινίες τεκμηρίωσης, στις  οποίες να αναδεικνύεται ο τόπος διοργάνωσης. Οι ταινίες παρουσιάζονται στην τελετή λήξης και αφού αξιολογηθούν ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και συμμετέχουν σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Το DOCROADS πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ευρώπης SUNNY SIDE OF THE DOC και το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ασίας ASIAN SIDE OF THE DOC.

Μαθήματα θα λάβουν χώρα και στο Ι.ΤΗ.Π. στις 30/9 & 1/10, από τις 9:30 έως τις 17:00, ενώ η τελετή λήξης θα γίνει στις 9/10 και ώρα 18:30.

Οι οργανωτές δηλώνουν πως, για τις λίγες κενές θέσεις που υπἀρχουν ακόμη, όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν άμεσα να έρθουν σε επικοινωνία για πληροφορίες στο 6942 600691.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού

TINOS 30 SEP-O9 OCT 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.