Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος που έγινε στο Νησί της Τήνου του Εξωμεριά Trail Race η διοργανωτική επιτροπή επέστρεψε με το Tinos Marble Trail που διεξήχθη σήμερα Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου, στο χωριό του Πύργου υπό την  Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για τηνUNESCO.

Αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος έφθασαν στο χωριό του Πύργου και αγωνίστηκαν στις διαδρομές του Trail Race που χαρακτηριστικό τους στοιχείο είχαν την Πέτρα και το Μάρμαρο. Οι αγωνιζόμενοι αντίκρισαν οικισμούς, καλντερίμια, πέτρινα αλώνια, εντυπωσιακές ξερολιθιές, ανεμόμυλους, μοναστήρια και εξωκλήσια.

Η διοργάνωση περιελάμβανε τέσσερις διαδρομές η πρώτη ήταν αυτή των 22 χιλιομέτρων η λεγόμενη Iσμαήλ Trail, των 5 χιλιομέτρων το Mύλοι Trail, η διαδρομή για τους μικρούς αθλητές το Kids Run 1 χιλιομέτρου τέλος, υπήρχε και η διαδρομή Special Run που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Α.με.Α. Τήνου "Έχουμε Δικαίωμα".

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συντελεστές της όλης αυτής προσπάθειας που ήταν ένας συνεχόμενος αγώνας προετοιμασιών από τον Χειμώνα μέχρι και σήμερα και φυσικά, ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές που για ακόμα μια φορά στήριξαν έμπρακτα μια σημαντική διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός στο νησί.

Σύντομα θα αναρτήσουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφικό υλικό Μίμης Περγάλης & Μανώλης Σώχος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.