Το γνωστό περιοδικό «Vogue» πραγματοποίησε αναφορά στην Τήνο σε ένα αφιέρωμα του, στον ιστοχώρο του. Μεταξύ άλλων το κείμενο που υπογράφει ο κ. Alison Beckner αναφέρει.

Η Τήνος απέχει 20 λεπτά με το πλοίο από τη Μύκονο, αλλά διαφέρει από την άποψη τόσο του τρόπου ζωής όσο και της νυχτερινής ζωής. Διάσημη για το Ορθόδοξο προσκύνημα της Παναγίας Ευαγγελίστριας που βρίσκεται στην Χώρα, πολλοί ταξιδιώτες παρακάμπτουν την πόλη. Στην πραγματικότητα, μόλις λίγα μίλια σε κάθε κατεύθυνση εκθέτει την αληθινή φύση του, αυτό το μαγευτικό και μοναδικό νησί: ένα από τα διακοσμητικά είναι οι  περιστεριώνες-κατάλοιπα των Βενετών, υπέργηρους ανεμόμυλους, και περίπου 50 ενεργά χωριά. Και οι παραλίες. Και τα κύματα. Και το φαγητό.

Υπάρχουν επίσης πολλά μικρά χωριά που αξίζει να επισκεφτείτε: Τον Πύργο με τους Μαρμάρινους δρόμου (και το μουσείο του μαρμάρου), το Βωλάξ για το σουρεαλιστικό σεληνιακό τοπίο και τις πλανόδιες εκθέσεις στα τοιχώματα κατά μήκος των δρόμων και την Καρδιανή για την θέα και την όαση βλάστησης καθώς το νερό που βγαίνει από την μαρμάρινες πηγές.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.