Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, τρεις χορευτικές παραστάσεις στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ με θέμα τον εκφοβισμό (''No Bullying''), στις 13 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8.30 μ.μ. και στις 14 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10.30 π.μ. και 12.30 π.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομάδα του Εργαστηρίου Τεχνών Αιγαίου (με έδρα την Τήνο), που δημιούργησε και εμψυχώνει η Γεωργία Ράπτη, από τις οποίες η πρώτη (βραδυνή) για το ευρύτερο κοινό (γονείς, εκπαιδευτικούς κλπ.) και οι επόμενες (πρωϊνές) για μαθητές Ε ́ και ΣΤ ́ Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου.

Η Ομάδα θέλει να μας δείξει με το χορό της να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον εκφοβισμό, απ’ όπου κι αν προέρχεται.


Βία ενδοσχολική, βία ενδοοικογενειακή, Αυτοπεποίθηση, Κοινωνικός Ρατσισμός, Φτώχεια, Άτομα με αναπηρία, Νευρική Ανορεξία, Διαφορετικότητα, είναι τα θέματα που θα ερμηνεύσει επί σκηνής, θέλοντας να μας στείλει το μήνυμα: Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι άνθρωποι.

Ας αφουγκραστούμε το μήνυμα των χορευτών, μας αφορά όλους, ‘’θύτες’’, ‘’θύματα’’, ‘’παρατηρητές’’....
NO BULLYING

Χορεύουν

ΔΕΛΩΤΗ ΙΡΙΔΑ
ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ
ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΟΦΙΑ

Εμψυχώτρια: Γεωργία Ράπτη

THE HOUSE OF e.t.a DANCE – Το σπίτι του χορού του εργαστηρίου τεχνών Αιγαίου γεννήθηκε στην Τήνο 10 χρόνια πριν από τη Γεωργία Ράπτη, Performingartist/ art director of the house of e.t.a dance /member of CID unesco.

Η δημιουργός του είχε και έχει βασικό άξονα την παιδαγωγική της, την αγάπη της για το χορό και τη συνεχόμενη σπουδή του και, αδιαμφισβήτητα, την αγάπη της για τα παιδιά, φτιάχνοντας ένα χώρο με όνειρο, μια καλλιτεχνική οικογένεια.

Το 2015 η κα Ράπτη βραβεύτηκε από CID unesco, το Διεθνές Συμβούλιο Χορού Πειραιά, για τις καινοτόμες εργασίες της ,την αγαστή συνεργασία της με το φορέα, καθώς και το έργο που έχει πραγματοποιήσει στην περιφέρεια, με έδρα την Τήνο


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.