ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΣΠοδαρικό σήμερα για τον Περιστεριώνα Τήνου στις φετινές του υποχρεώσεις. Μια χρονιά που όλοι θέλουν να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για να δοθεί συνέχεια στην περσινή καλή πορεία του σωματείου.

Η αρχή γίνεται σήμερα, οι παίδες του σωματείου υπό τις οδηγίες του Αντώνης Βιδάλη θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Μυκόνου στο Τήνια 1895 (στην αρχή είχε δοθεί στο πρόγραμμα το Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου, όμως, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων στο site της ανάρτησε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί την ίδια ώρα, 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου).


Με τους παίδες λοιπόν να παίρνουν πρώτοι το βάπτισμα του πυρός, το σωματείο φέτος φαίνεται πιο δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιές. Δημιουργήθηκε τμήμα εφηβικό που σε συνδυασμό με τους παίδες - παμπαίδες συντελεί ένα καλό σύνολο. Υπάρχει των Παγκορασίων - Κορασίδων, τα τμήματα της ακαδημίας και φυσικά το Ανδρικό Τμήμα που και φέτος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων (σύντομα νεότερη ανάρτηση επί του θέματος).

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια αναφορά στο Τηνιακό φίλαθλο, όπου είναι εκεί όποτε χρειαστεί. Δηλώνει «παρών» σε όλες τις αναμετρήσεις των τμημάτων του σωματείου, με βροντερή φωνή και το χειροκρότημα "σπρώχνει" την ομάδα στην νίκη. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε η ομάδα χρειάζεται για ακόμα μια χρονιά τον φίλαθλο κόσμο της όπου είναι η δύναμη της και έχει κάνει το "Τήνια" μια από τις πιο καυτές έδρες των Κυκλάδων (αν όχι η πιο καυτή).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.