ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΕύκολα απόγευμα είχε ο Περιστεριώνας Τήνου σήμερα στη Σύρο. Το τμήμα των κορασίδων της ομάδας επικράτησε εύκολα 10-68 της αντίστοιχης του τοπικού Άρη σε αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Έτσι, οι κορασίδες ξεκίνησαν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις κάνοντας το ένα στα ένα. Να θυμίσουμε πως την πρώτη αγωνιστική είχα ρεπό. Την επόμενη αγωνιστική, η τρίτη (3η) κατά σειρά θα αναμετρηθεί στο γήπεδο της, με τον Α.Ο. Μυκόνου.

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο "Τήνια"

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 οι παίδες του Γ.Σ. Μυκόνου θα αντιμετωπίσουν αυτούς του Α.Ο. Ερμούπολης. Ο συγκεκριμένος αγώνας αφορά άμεσα το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα που ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική από του Μυκονιάτες του Α.Ο.

Στους άλλους αγώνες που θα λάβουν χώρα στο "Τήνια" οι Έφηβοι του Α.Ο. Άνδρου θα αναμετρηθούν με αυτούς του Άρη Σύρου στις 12.30 ενώ τους αγώνες κλείνει η αναμέτρηση των κορασίδων μεταξύ Α.Ο. Μυκόνου και Α.Ο. Άνδρου στις 14.30 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.