Στο πλαίσιο της χθεσινής μας συνέντευξη στη νέα πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Τήνου, βγάλαμε πολλές ειδήσεις. Μια από αυτές είναι η προκήρυξη που ισχύει από σήμερα για την πρόσληψη ιατρών στην μονάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ιατρούς γενικής, ένα μικροβιολόγο, ένα ορθοπαιδικό, ένα ακτινολόγο και ένα παθολόγο.

Όπως μας ενημέρωσαν η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει ενεργοποιηθεί από σήμερα και ήδη υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων από ιατρούς. Πέρα από τους γενικούς, χρήζει άμεσης ανάγκης ένας ιατρός στο μικροβιολογικό, όπου αν θέλει αυτή τη στιγμή κάποιος Τηνιακούς να κάνει εξετάσεις δεν είναι δυνατόν και αναγκαστικά στρέφεται σε εξωτερικά ιατρεία.


Στο ακτινολογικό υπάρχει σήμερα που γράφουμε, ένας χειριστής ακτινολογικού μηχανήματος (ήρθε πριν λίγες μέρες) και όπως είναι λογικό χρειάζεται και ο ιατρός. Από εκεί και πέρα για την εύρυθμη λειτουργία χρειάζεται τόσο ο παθολόγος όσο και ο ορθοπαιδικός.Τέλος, να σας δώσουμε και άλλη μια ευχάριστη είδηση, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σε δεύτερη φάση η αλλαγή των κουφωμάτων του κτιρίου (είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση πριν λίγους μήνες). Τα έσοδα είναι από την συναυλία του Μητσιά που έγινε το καλοκαίρι με διοργανωτές τους Φίλους της Τήνου. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε για ακριβές οικονομικά ποσά, παρ' όλα αυτά είναι ένα αξιοσέβαστο ύψος, κάτι που το καθιστά ικανό να αλλαχτούν πολλά κουφώματα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.