Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Τήνου στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Evi Evane της διάσημης Ελληνίδας σεφ, Ντίνας Νικολάου. Στην διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι γεύτηκαν Τηνιακές νοστιμιές ενώ ταυτόχρονα προβλήθηκε η Τήνος με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, ενώ δόθηκαν στον καθένα, δώρα και χάρτες της Τήνου και προσκλήθηκαν να γνωρίσουν την Τήνο από κοντά και να γράψουν αφιέρωμα για το νησί.

Η φετινή εκδήλωση είχε διαφορές σε σχέση με την περσινή που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο. Η ιδιαιτερότητα φέτος ήταν η Τηνιακή κουζίνα με τη βοήθεια της Τηνιακιάς μαγείρισσας της κας Νικολέτας Φωσκόλου που μαγείρεψε  νοστιμιές για τους καλεσμένους.

Τέλος, να αναφέρουμε πως και η φετινή εκδήλωση ήταν σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ στο Παρίσι, που επιμελήθηκε και έστειλε τις προσκλήσεις σε γάλλους δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ και tour operators. Η Τήνος είναι ένα μυστικό που πλέον είναι γνωστό σε πολλούς που θέλουν να το ανακαλύψουν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.