Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου λοιπόν και όπως είπαμε και σε προηγούμενες μας αναρτήσεις, αν ο καιρός είναι αυτός που πρέπει, ο κόσμος θα επισκεφτεί το νησί έστω και για ένα διήμερο. Επιβεβαιωθήκαμε, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι καλοκαιρινές και οι επισκέπτες έφθασαν στο νησί από διάφορα μέρη της Ελλάδος (Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Λάρισσα, Αθήνα κ.α.).


Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Booking.com η πληρότητα για την πόλη του νησιού το Σάββατο και την Κυριακή ήταν στο 75%, ποσοστό καλύτερο και από ένα διήμερο του Σεπτεμβρίου. Για ακόμα μια φορά (μην το ματιάξουμε βέβαια) ο Οκτώβριος δείχνει να στέκεται δίπλα στις προσπάθειες της Τήνου για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.

Οι επαγγελματίες του νησιού, στην πλειοψηφία τους πάντα, είναι ικανοποιημένη από την κίνηση χαρακτηρίζοντας την «Αυγουστιάτικη». Αξίζει να αναφέρουμε ότι και πέρυσι, το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, η κίνηση στο νησί είχε κυμανθεί στα ίδια επίπεδα αλλά ο καιρός δεν επέτρεψε για μια ανάλογη συνέχεια.

Υ.Γ. Αύριο θα απευθυνθούμε στο Λιμεναρχείο Τήνου για να μας παραχωρήσει τα στατιστικά αφίξεων - αναχωρήσεων του Σεπτεμβρίου. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.