Αγώνων συνέχεια για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων. Αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα του Περιστεριώνα δεν θα αγωνιστούν διότι έχουν το καθιερωμένο ρεπό τους.  Συγκεκριμένα ρεπό έχουν τα τμήματα Εφήβων και Κορασίδων και οι δύο για την πρώτη αγωνιστική.

Η ξεκούραση αυτή για τον Περιστεριώνα έρχεται χρονικά σε καλό σημείο. Σκεφτείτε τα τμήματα να είχαν αποκτήσει κάποια αγωνιστική φόρμα π.χ. τρεις συνεχόμενες νίκες και να τους ερχόταν το ρεπό, θα ήταν μια παύση του μομέντουμ που θα υπήρχε.

Στους αγώνες τώρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου θα πραγματοποιηθούν το ΣαββατοΚύριακο δύο αγώνες και οι δύο είναι για τις κορασίδες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ο Α.Ο. Μυκόνου θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. Ερμούπολης στις 13.00 ενώ την Κυριακή,  ο Α.Ο. Άνδρου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Σύρου στις 12.30 και οι δύο αναμετρήσεις είναι για τον όμιλο του Περιστεριώνα.

Για το πρωτάθλημα των εφήβων θα γίνουν οι αγώνες Α.Ο. Ερμούπολης - Α.Ο. Μυκόνου στις 17.00 στη Σύρο και Άρης Σύρου - Α.Ο. Μυκόνου στις 09.00 πάλι στη Σύρο και στο Κλειστό Δημήτριος Βικέλας και οι δύο αναμετρήσεις είναι για τον όμιλο του Περιστεριώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.