Αφιέρωμα της Cote Sud στην ΤήνοΣε προηγούμενες μας αναρτήσεις είχαμε αναφερθεί στην προτίμηση που δείχνουν οι Γάλλοι τουρίστες στο νησί της Τήνου. Σίγουρα είναι μια αγορά για το brand Τήνος που πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση για να υπάρχουν ανάλογα και καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Είναι δεδομένο ότι η Τήνος τα τελευταία χρόνια στρέφεται σε αγορές οι οποίες είναι δοκιμασμένες και σίγουρα ελκυστικές. Η Γαλλία σίγουρα είναι μια από αυτές. Τα αφιερώματα από περιοδικά, εφημερίδες, ιστοχώρους κλπ έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Στο πλαίσιο αυτό έγινε και φέτος η παρουσίαση της Τήνο σε εστιατόριο στο Παρίσι με τους διοργανωτές να την χαρακτηρίζουν κάτι περισσότερο από επιτυχημένη.Χθες, αναρτήσαμε τις αφίξεις σκαφών στο λιμάνι της Τήνου, ένα στοιχείο που χρειάζεται συζήτηση και πρέπει να μελετήσει η τουριστική επιτροπή, είναι οι χώρες που προτίμησαν να επισκεφτούν το νησί. Αν εξαιρέσουμε τα Ελληνικά σκάφη που ήταν 347 μετά ακολουθεί η Αγγλία με 94 και η Γαλλία με 90. Βλέπουμε άλλο ένα στοιχείο που η Γάλλοι προτιμούν το νησί.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει απ' όλους για να γίνει η Τήνος ποιοτικός προορισμός. Οι φορείς του νησιού δίνουν το καλύτερο τους εαυτό τα τελευταία χρόνια αν αναλογιστεί κανείς την δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε. Πρέπει και οι υπόλοιποι σύλλογοι να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό. Να προβάλουν συνέχεια τον τόπο τους, ακόμα και εμείς σαν απλοί κάτοικοι του νησιού να ενθαρρύνουμε τους τουρίστες - φίλους να έρχονται στο νησί.

Ας γίνει σύνθημα για όλους μας. Η Τήνος μόνο ενωμένοι μπορεί να πάει μπροστά.!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.