Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια". Σε ρόλο συντονιστή ήταν ο λάτρεις της Τήνου, Ιατρός και Πολιτευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ. κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

Στην αρχή τον λόγο είχε η Αντιδήμαρχος Δήμου Τήνου κα. Αναστασία Δεληγιάννη που καλωσόρισε του παρευρισκόμενους ομιλητές στην Τήνο και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κα. Κυριακή Κανελλακοπούλου, η οποία ανέλυσε πως δεν είναι καλό ο άνθρωπος να παίρνει χωρίς λόγο αντιβιοτικά.

Έπειτα, στο κοινό απευθύνθηκε η κα. Ελένη Γιαμαρέλλου για να ενημερώσει του παρευρισκόμενους για τα εμβόλια καθώς και για το σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να εμβολιαζόμαστε. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι σαν λαός δεν εμβολιαζόμαστε ανάλογα όσο πρέπει και είναι μια συνήθεια η οποία πρέπει να αλλάξει.

Μετά τις ομιλίες ανοίχτηκε διάλογος μεταξύ των πολιτών που βρισκόταν στην αίθουσα και των ομιλητών. Τέλος, τον δικό του χαιρετισμό και ερωτήσεις απεύθυνε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, κ. Νικόλαος Διαμαντάκης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.