Η ομάδα χειροτεχνίας του Συλλόγου Γυναικών Τήνου αρχίζει τις δραστηριότητες της την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 - 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου (κάτω από το Γυμνάσιο).

Φέτος θα πειραματιστούμε με ξύλινα μανταλάκια και πλαστικά μπουκάλια, για όσες θέλουν να δημιουργήσουν ωραίες και πρωτότυπες κατασκευές.

Όσες αγαπούν το πλέξιμο με βελόνες, βελονάκι, το παραδοσιακό φιλέ (δίχτυ και κέντημα), το κοφτό και ανεβατό, ας εφοδιασθούν με όρεξη δημιουργίας, με βελόνες, βελονάκια, νήμα, μαλλί, σαΐτες, ψαλιδάκι και ας έλθουν να μας συναντήσουν.Ευχόμαστε και η φετινή χρονιά  να είναι δημιουργική , ευχάριστη και να μας χαρίσει     ώρες ηρεμίας, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα και ώρα, θα λειτουργεί η Βιβλιοθήκη μας, όπου τα μέλη μας θα μπορούν να δανείζονται βιβλία,  που θα τους κρατούν συντροφιά τις ώρες ξεκούρασης.

Υπεύθυνη για την χειροτεχνία είναι η  κα. Γαρυφαλλιά Πλυτά και για την Βιβλιοθήκη η κ Ρίτα  Πιπέρη.

Σας περιμένουμε!!
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.