Το Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου Τήνου γιόρτασε και φέτος την 3η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού. Οι μαθητές μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διευθύντρια μυήθηκαν στα μυστικά της αντισφαίρισης (tennis) ,της αντιπτέρισης (badminton) ,της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping pong) και του squash.Όλα αυτά χωρίς την παρουσία γυμναστή καθώς στο σχολείο μας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα κάποιος συνάδελφος Φυσικής Αγωγής.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή ήταν οι κύριοι Αργύρης Βελαλόπουλος και Πέτρος Νάζος, οι οποίοι με την φυσική τους παρουσία δίδαξαν σε όλους εμάς, πως παίζεται η αντισφαίριση ( tennis) και η επιτραπέζια αντισφαίριση (ping pong) αντίστοιχα και φυσικά τους ευχαριστούμε γι αυτό θερμά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κύριο Παναγιώτη Μπουζαλάκο ο οποίος μας παραχώρησε τον εξοπλισμό για την αντιπτέριση( badminton). Η πιο σημαντική στιγμή της ημέρας όμως ήταν, όταν οι μαθητές μέσα από την προβολή βίντεο , ζωγραφικής και κουίζ συνειδητοποίησαν τι πάει να πει το ευ αγωνίζεσθαι (Fair play) το πιο σημαντικό ιδεώδες στον αθλητισμό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.