Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, κος Σίμος Ορφανός, έθεσε στο σώμα και σε ενημέρωση των πολιτών ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην παραλία των Κιονίων.

Πρόσφατα (συγκεκριμένα τον Αύγουστο) στην παραλία αυτή, πραγματοποιήθηκε η επισκευή του ξύλινου διαδρόμου που βρίσκεται σ' αυτή. Απλά να υπενθυμίσουμε ότι σε κάποια σημεία ο διάδρομος είχε υποστεί φθορές και καθίζηση και εκτελέστηκαν οι ανάλογες εργασίες για την επισκευή του.

Ωραία μέχρι εδώ, αφού πέρασε η τουριστική σαιζόν κάποιοι θεώρησαν ότι ο διάδρομος δεν χρειάζεται και πήγαν και αφαίρεσαν από αυτόν, ένα αρκετά μεγάλο μέρος του και σύμφωνα με τον Δήμαρχο έκαναν και κάποιες άλλες ζημιές. Ο χωρικός αντιδήμαρχος Εξωμβούργου, κος Ιάκωβος Απέργης, προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ανάλογες κυρώσεις όταν κάποιος προκαλεί φθορές και στην περίπτωση μας αφαίρεση αντικειμένων που ανήκουν στο δημόσιο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.