Σαββατοκύριακο μπροστά μας, και η δράση επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Σήμερα, στις 16.30 η αρχή γίνεται με το βόλει, η ομάδα του νησιού ο Ποσειδώνας, θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Σύρου, με τη νίκη να είναι επιτακτική για να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική σαιζόν.

Μετά στις 19.00 το μπάσκετ, οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ. Μυκόνου για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη μετρώντας τρεις απουσίες (Βοϊνάς, Καστορίνης, Ορφανός) θα παλέψει για τη νίκη που θα την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου.

Αύριο, Κυριακή στις 14.00 πάλι μπάσκετ, τα εφηβικά τμήματα του Α.Ο. Ανδρου και Α.Ο. Μυκόνου θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο με ένα στόχο, την κατάκτηση του ροζ φύλλο αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει δυνατές αναμετρήσεις και να υποστηρίξει τις Τηνιακές ομάδες.

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μπουζαλάκος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.