Στα υπόλοιπα χωριά της Τήνου αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να απλωθούν οι κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Καλλονή-Κελλιά" Τήνου. Όπως μας ενημέρωσε σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Νικηφόρος Δελλασόυδας (προσεχώς θα είναι διαθέσιμη στο site μας), αναμένεται να αγκαλιάσουν και τα υπόλοιπα χωριά την συγκεκριμένη ενέργεια.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως συνολικά η ανακύκλωση γυαλιού έχει προσφέρει τα μέγιστα στο νησί, συγκεντρώθηκαν 85 τόνοι γυαλιού που παραδόθηκαν συνολικά σε 9 νταλίκες, στην εταιρεία που είναι παραλήπτης. Επιπροσθέτως να σημειώσουμε, πως η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης έχει δώσει στην Κοιν.Σ.Επ συνολικά 100 καμπάνες για το γυαλί.

Είναι βέβαιο, ότι αυτή η θετική εξέλιξη της δραστηριότητας ανακύκλωσης γυαλιού δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ενεργό  συμμετοχή  της Τηνιακής κοινότητας που αποδεικνύει έμπρακτά το σεβασμό και την ευαισθησία  της για το περιβάλλον και την μείωση των αποβλήτων του νησιού μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.