Φωτο αρχειουΔύο εβδομάδες πριν ο Οκτώβριος μας αποχαιρετήσει, η Τήνος συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς καλοκαιριού, τόσο από άποψη καιρού όσο και από την κίνηση του κόσμου. Οι επισκέπτες που έρχονται στο νησί είναι σίγουρα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως δεν παύει να μας επισκέπτονται.

"Αγοράζουν ένα μπουκαλάκι μόνο για το Αγίασμα. Μια σαλάτα και ένα φαγητό" αυτές είναι οι δηλώσεις που μας έκαναν χθες επιχειρηματίες του νησιού σε σχετική ερώτηση μας για την κίνηση του Σαββατοκύριακου που διανύουμε.

Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι ο Οκτώβριος κινείται ικανοποιητικά για την εποχή. Να θυμίσουμε ότι και ο περσινός ξεκίνησε δυνατά αλλά λόγω βροχών χάλασε τα σχέδια τόσο σε επισκέπτες όσο και σε επαγγελματίες.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε την άφιξη της μικρής κρουαζιέρας του Μινερβα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου καθώς το παρ' άλλο Σαββατοκύριακο τους επισκέπτες από την Κω και την Κάλυμνο (περίπου 350 άτομα). 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.