Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στο Κ.Υ. Τήνου με αφορμή τη νέα διοικούσα καθώς και τις εξελίξεις που σηματοδοτούνται. Μια σειρά επισκέψεων έχει ξεκινήσει η νέα πρόεδρος του Κέντρου Υγείας, κα Βαλεντίνα Γαβριελάτου με σκοπό να πληροφορηθεί και να βρει συμπαίχτες στο δύσκολο αυτό έργο.

Η αρχή έγινε με το προεδρείο του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου όπου ανανεώθηκε η δέσμευση τους να παρέχουν την συντήρηση και τα αναλώσιμα του υπερηχογράφου, ενώ δήλωσαν ότι θα είναι πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Χθες έγινε συνάντηση με τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου, πραγματοποιήθηκε συζήτηση στην οποία συμμετείχε και η μαία του σταθμού Σοφία Δελλατόλα. Έγινε αναφορά σε πολλές μελλοντικές δράσεις που αφορούν τον γυναικείο πληθυσμό της Τήνου όλων των ηλικιών.

Ως πρώτη δράση η μαία θα συνομιλήσει με τις γυναίκες σε μικρές ομάδες και θα κλείσει ραντεβού για test pap που είναι απολύτως απαραίτητο και γίνεται εντελώς δωρεάν στο Κ.Υ. Οι γυναίκες της Τήνου μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο Κέντρο Υγείας στην κα Δελατόλλα Σοφία !!!

Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών δήλωσε για ακόμα μια φορά ενεργός αρωγός των προσπαθειών που γίνονται για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας. Επιπροσθέτως, να σας ενημερώσουμε πως από την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να στέλνονται οι ακτινογραφίες στην Σύρο με e-mail και να έρχεται άμεσα η απάντηση από ακτινολόγο ιατρό. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.