Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η προβολή της Τήνου στη Γαλλία καθώς ανεστάλη η απεργία που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές των Υ.Π.Α. Η εκπρόσωπος της Τήνου κα Νατάσα Δεληγιάννη θα δώσει κανονικά το παρών αύριο στην Γαλλία και την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου στο εστιατόριο Evi Evane όπου θα γίνει η προβολή του νησιού.

Η εκδήλωση είναι σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ στο Παρίσι, που επιμελήθηκε και έστειλε και τις προσκλήσεις σε γάλλους δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ και tour operators.


Η Τήνος είναι βασικός προορισμός στις προτιμήσεις των Γάλλων και για αυτό οργανώνονται και τα δημοσιογραφικά ταξίδια αλλά και οι θεματικές εκδηλώσεις στο Παρίσι. Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι ότι η Τηνιακή κουζίνα με τη βοήθεια της Τηνιακιάς μαγείρισσας της Νικολέτας της Φωσκόλου που θα μαγειρέψει Τηνιακές νοστιμιές για τους καλεσμένους μας.

Στο διάστημα που οι καλεσμένοι θα γευτούν Τηνιακές νοστιμιές θα προβληθεί η Τήνος με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, ενώ θα δοθεί στον καθένα δώρο και χάρτες της Τήνου και θα προσκληθούν να έλθουν να γνωρίσουν την Τήνο από κοντά και να γράψουν αφιέρωμα για την Τήνο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.