Ως τυπικά φιλοξενούμενοι οι παίδες του Περιστεριώνα, ηττήθηκαν σήμερα από τον Α.Ο. Μυκόνου με 45-41 στο Κλειστό Γυμναστήριο. Η ομάδα της Τήνου έδειξε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση, το πρώτο και θετικό ήταν το οργανωτικό κομμάτι αλλά με έλλειψη ηρεμίας στο παιχνίδι. Το δεύτερο πρόσωπο ήταν αυτό που του κόστισε την ήττα, η αδυναμία στα ριμπάουντ λειτούργησε ως ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα του Αντώνη Βιδάλη.

Ο Περιστεριώνας δεν ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να τον βρει πίσω στο τέλος της πρώτης περιόδου με σκορ 15-12. Την δεύτερη δεκάλεπτο μείωσε την διαφορά και με όπλο το περιφερειακό σουτ, το ημίχρονο έληξε με 24-23 υπέρ της Μυκόνου.

Στην τρίτη δεκάλεπτο η ομάδα ξεκίνησε παίζοντας δύο δυνατές άμυνες που είχε ως επόμενο να προηγηθεί στο σκορ, όμως, όπως προείπαμε η αδυναμία των ριμπάουντ έδινε την ευκαιρία στην Μύκονο να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι και να την βρει προηγούμενη στο τέλος της περιόδου με 34-31. Στην τέταρτη και τελευταία δεκάλεπτο η κούραση και η αστοχία των παιχτών του Περιστεριώνα τους οδήγησαν στην πρώτη ήττα για την φετινή σεζόν με 45-41.

Φυσικά και με την σημερινή ήττα δεν κρίθηκε τίποτα ίσα-ίσα μπορεί να λειτουργήσει θετικός παράγοντας για την συνέχεια των παίδων. Την δεύτερη αγωνιστική η ομάδα της Τήνου αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος στο «Τήνια» τον Γ.Σ. Μυκόνου.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.