Το καλοκαίρι πέρασε και κάποια προβλήματα στο νησί της Τήνου αν δεν λυθούν, θα επανέλθουν στο άμεσο μέλλον. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού κάναμε αρκετές αναφορές για το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα της Τήνου.

Ας ξεκινήσουμε από την Λεωφόρο Μεγαλόχαρης, όπου η ασύδοτη στάθμευση είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Οδηγοί πάρκαραν στην Λεωφόρο Μεγαλόχαρης τα αμάξια τους, σε διπλές και ακόμα σε τριπλές σειρές, κάνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων (αμάξια, λεωφορεία κ.ο.κ) ιδιαίτερα δύσκολη.


Βέβαια, όχι ότι τα πράγματα στην παραλιακή ζώνη ήταν καλύτερα. Κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες (κατά την άφιξη και αναχώρηση των καραβιών) η κίνηση των οχημάτων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και μερικές φορές χρονοβόρα. Αμάξια παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά στο δρόμο δημιουργούσαν ένα κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Επιπροσθέτως, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κυκλοφοριακή μελέτη  για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην χερσαία ζώνη Λιμένα Τήνου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρων την μελέτη αυτή καθώς και την λειτουργία της η οποία θα μπορεί να εφαρμοστεί και να λύσει αρκετά από τα κυκλοφοριακά προβλήματα όλης της παραλιακής ζώνης όπως, την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού, την στάση και την στάθμευση των οχημάτων κτλ.

Οφείλουμε όλοι μας, να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να σεβόμαστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.