Αύριο Σάββατο, 5 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Τήνου θα αντιμετωπίσει στη Σύρο τον Α.Ο. Μυκόνου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου στις 18.00 μ.μ.

Οι περσινές αναμετρήσεις των δυο ομάδων είχαν απ' όλα, μαχητικότητα, ένταση και πάθος. Με την ομάδα της Μυκόνου να επικρατεί στον πρώτο αγώνα και τον Περιστεριώνα στην δεύτερη αναμέτρηση και να παίρνει το προβάδισμα για να προκρινόταν στο Final Four όμως ηττήθηκε από τον Α.Ο. Ερμούπολης και προκρίθηκε η ομάδα της Σύρου και ο Α.Ο Μυκόνου.

Η ομάδα από την Τήνο δεν θα έχει στις διαθέσιμες επιλογές της, τον Δημήτρη Στρούμπο όπου θα είναι η μοναδική απουσία για τον Αντώνη Βιδάλη.  Ο Περιστεριώνας θα ταξιδέψει στη Σύρο με το θετικό αποτέλεσμα να είναι ο μοναδικός στόχος για να ξεκινήσει θετικά τις φετινές του υποχρεώσεις.

Σε ένα άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Α.Ο. Άνδρου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ερμούπολης στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 12.30.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.