Την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα Λύκεια της Τήνου η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Γενικό Λύκειο και από το ΕΠΑΛ της Τήνου, τα οποία συστεγάζονται.

Μετά την πρωινή προσευχή της Δευτέρας οι μαθητές και των δύο σχολείων ενημερώθηκαν από τους καθηγητές φυσικής αγωγής για το πρόγραμμα των αθλημάτων. Δόθηκε έμφαση στη αξία της συμμετοχής και στο φίλαθλο πνεύμα που πρέπει να διέπει κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν τα αθλητικά δρώμενα που ολοκληρώθηκαν στις 13:00.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ , Αντιπτέριση και Επιτραπέζια Αντισφαίριση).

Η οργάνωση ήταν άριστη λόγω της προετοιμασίας που είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες και το πρόγραμμα τηρήθηκε πιστά χωρίς κενά και καθυστερήσεις.

Ο καιρός ήταν καλοκαιρινός χωρίς να κάνει την εμφάνιση του ο ακατάπαυστος βοριάς των προηγούμενων μηνών.

Στο τέλος της ημέρας όλοι αποχώρησαν ευχαριστημένοι και γεμάτοι από τη χαρά της άθλησης.

Δεν ήταν απλά μια μέρα χωρίς διάβασμα, αλλά μια μέρα γεμάτη κίνηση και εμπειρίες.

Όλοι οι μαθητές εύχονταν να είχαν περισσότερες ευκαιρίες για άθληση εντός του σχολικού τους προγράμματος, ειδικά οι μαθητές που διδάσκονται μόνο 1 ώρα την εβδομάδα το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τα σχολικά πρωταθλήματα του τρέχοντος σχολικού έτους, τα οποία αναμένουν με μεγάλη προσμονή οι μαθητές και οι μαθήτριές μας.

Οι φωτογραφίες είναι από τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου:
Κατερίνα Μαρκουΐζου , Μαρία Μαρκάκη και Μαριάνθη Αλβέρτη

3η Ημέρα Αθλητισμού 2016 – Συλλογή 1
3η Ημέρα Αθλητισμού 2016 – Συλλογή 2Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.