Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου στη Σύρο και ηττήθηκαν από -την Ερμούπολη με 47-35. Η ομάδα του Παναγιώτη Σιώτη έδειξε χαρακτήρα αλλά στο τέλος έχασε το ροζ φύλλο αγώνα από τις πρωταθλήτριες Κυκλάδων. Έτσι, μετά τη νίκη της δεύτερης αγωνιστικής το σερί που τρέχει η ομάδα είναι 1 Νίκη και 1 Ήττα με την επόμενη αναμέτρηση να είναι στο "Τήνια" για την τρίτη (3η) αγωνιστική απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου.

Στο αυριανό παιχνίδι τώρα, οι παίδες του σωματείου, θα δώσουν ένα δύσκολο παιχνίδι επί του Γ.Σ. Μυκόνου, ο Αντώνης Βιδάλης μετράει τρεις απουσίες στο ενεργητικό της ομάδας αυτές του Βοϊνά, Καστορίνη και Ορφανού. Μια αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη για την συνέχεια που το θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που υπάρχει μόνο στο μυαλό των παιχτών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις 19.00 το απόγευμα.

Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι πρέπει να έρθει στο γήπεδο, να υποστηρίζει τους παίδες, ώστε να τους σπρώξει στη νίκη. Πάμε λοιπόν στο γήπεδο, με τη φωνή μας και το χειροκρότημα να ενθαρρύνουμε τα παιδιά για να κατακτήσουν τη νίκη και να συνεχίσουν την επαφή με την πρώτη θέση βαθμολογικού πίνακα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.