Τις τελευταίες μέρες, μια σειρά από θετικά πράγματα συμβαίνουν στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Όπως μάλιστα είχαμε γράψει και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, όλοι είμαστε απαραίτητοι σε αυτό τον αγώνα επιβιώσεις που δίνει το Κ.Υ. απέναντι στους δύσκολους καιρούς.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Διοικούσα Επιτροπή, κατόπιν χθεσινής επικοινωνίας που είχαν με τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου "Ξενία" ζητήθηκαν μαξιλάρια. Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου πήγε στο Κέντρο Υγείας του νησιού δέκα (10) καινούργια μαξιλάρια και δεσμεύτηκαν και γι' άλλα που θα φέρουν.

Τέλος, ευχαριστίες και στην διοίκηση του ξενοδοχείου Aeolos Bay για την άμεση βοήθεια τους στο πλύσιμο των σεντονιών. Μόνο έτσι, όλοι μαζί αρμονικά, σύλλογος Κόγκου, Διοικούσα επιτροπή και όλοι οι άλλοι φορείς, ιδιώτες και απλοί πολίτες του νησιού μπορούν να δώσουν ανάσα στο Κέντρο Υγείας που ταλαιπωρείτε από τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.