Η Τήνος αυτό το καλοκαίρι δέχτηκε πολύ κόσμο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Το πλήθος το κόσμου μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο που έφεραν σε οριακό σημείο της υποδομές του νησιού, κατι που παραδέχτηκε και ο Δήμαρχος Τήνου, κος Σίμος Ορφανός σε μια από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πριν λίγες μέρες αναρτήσαμε την συνέντευξη που μας παραχώρησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Τουρισμού κάνοντας μεταξύ άλλων και την ακόλουθη ερώτηση  Πιστεύεται ότι η Τήνος είναι έτοιμη να δεχτεί περισσότερο κόσμο; Οι υποδομές της θα αντέξουν με δεδομένο ότι φέτος έφτασαν κυριολεκτικά  στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους;


Η κα. Δεληγιάννη μας απάντησε "Σίγουρα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όλα τα καταλύματα πέτυχαν 100% πληρότητες. Όμως ναι, μπορούμε να υποδεχθούμε περισσότερο κόσμο, ιδιαίτερα τους υπόλοιπους μήνες. Το νησί αν και στερείται αεροδρομίου έχει καλή ανταπόκριση με τα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά, ενώ πολύ καλή είναι και η ενδοκυκλαδική συγκοινωνία (με Μύκονο, Σύρο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Άνδρο). Σίγουρα αυτή η αύξηση του τουρισμού  θα πρέπει, να συνοδευτεί με φροντίδα των υποδομών και  βελτιωτικά έργα, για να έχουμε ευχαριστημένους επισκέπτες"

Αναμένουμε λοιπόν την επόμενη τουριστική σαιζόν για να δούμε τελικά αν μπορεί η Τήνος να δεχθεί περισσότερο κόσμο. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά και λίγο επιφυλακτικοί, εσείς τι γνώμη έχετε; περιμένουμε τις απαντήσεις σας παρακάτω.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.