Συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου. Συγκεκριμένα, δράση το προσεχές διάστημα έχουν οι κορασίδες καθώς και οι παίδες του σωματίου αντίστοιχα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Οι κορασίδες που πρόσφατα ταξίδεψαν στην Σύρο και επικράτηση του τοπικού Άρη με 10-68 θα πάνε εκ νέου αύριο, Πέμπτη, στο γειτονικό νησί για μια αναμέτρηση με την ομάδα της Ερμούπολης.

Το τμήμα του Παναγιώτη Σιώτη θέλει τη νίκη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου (16.30 μ.μ.) που θα τους δώσει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα για τη συνέχεια.  Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν στο περασμένο Final Four του πρωταθλήματος Κυκλάδων, με τις Συριανές να κατακτούν την πρώτη θέση και τον Περιστεριώνα την δεύτερη.

Στους παίδες τώρα, μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας επί του Α.Ο. Μυκόνου, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, τον Γ.Σ. Μύκονου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θέλει τη νίκη για να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου και να περιμένει το ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Α.Ο. Μυκόνου για να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Το φίλαθλο κοινό του νησιού πρέπει να δώσει το παρών σε αυτή την αναμέτρηση του Περιστεριώνα για να ενισχύσει τις προσπάθειες των παιδιών και να τους δώσει μια πνευματική ενίσχυση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που είναι μπροστά τους. Όλοι στο γήπεδο λοιπόν να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας.

Τέλος να ενημερώσουμε πως και την Κυριακή θα υπάρχει δράσει στο Γήπεδο της Τήνου. Οι έφηβοι των τμημάτων Α.Ο. Μυκόνου και Α.Ο. Άνδρου θα αναμετρηθούν στις 14.00 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.