Την Τήνο εκπροσώπησε στην προβολή των ντόπιων προϊόντων στο πλοίο Golden Star Ferries "SuperFerry", η Λουίζα Αρμακόλα και η βιοτεχνία της “Το ντουλάπι της γιαγιάς”, παρούσης και της “γιαγιάς” Ιωσηφίνας Δελατόλα. Παρουσιάστηκαν: προϊόντα αρτοποιίας, παξιμαδάκια με πορτοκάλι, με ντομάτα, ολικής κ.λ.π., το εξαιρετικό προϊόν της Τήνου, τα άγρια αγγιναράκια, και σάλτσες που φανερώνουν ευρηματικότητα στη χρήση των λίγων πλην ποιοτικών υλικών της κυκλαδικής γης.


Οι συνταγές έχουν γίνει με μεράκι και μετά από χρόνια έρευνας, η Ιωσηφίνα Δελατόλα υποστηρίζει πως οι συνταγές της έχουν απολήξεις στην αρχαιότητα. Παρούσα και πάλι η “Μπύρα Νήσος” από την μικροζυθοποιία της Τήνου, που αν και η επίδειξη έγινε πρωί, το κοινό δοκίμαζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το προϊόν.

Eκτός από την Τήνο παρουσιάστηκαν προϊόντα της Άνδρου και της Μυκόνου. Και τα τρία νησιά, συνδύασαν τα προιόντα τους και τα κέρασαν στο κοινό. Εκδηλώσεις της δράσης θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στα δύο καράβια της Golden Star Ferries.

Πληροφορίες από ΚΔΕΠΠΑΜ 

Σχόλια:

1 comments:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.