¨


Σε ενημέρωση προς τους δημότες προχώρησε ο Δήμος Τήνου, σχετικά με τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας και ιδιαίτερα τους γονείς  των μαθητών του Β’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Τήνου με το Διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου αλλά και με  εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, ενόψει της  διενέργειας της επισκευής του Σχολείου, αποφασίστηκε το κλείσιμο του Σχολείου κατά τη διάρκεια των επισκευών για λόγους ασφάλειας των μαθητών και αποφυγής οποιουδήποτε ατυχήματος. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή 4/11/2016 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Γνωρίζουμε
ότι μπορεί να προκαλείται μια αναστάτωση ή και έννοια για τη συνέχιση των μαθημάτων, όμως ήταν επιβεβλημένο να γίνουν οι εργασίες και προείχε η ασφάλεια των μαθητών.
Εκείνο που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον καθένα είναι ότι θα θέλαμε και εμείς οι εργασίες αυτές να είχαν γίνει πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για αυτό.

Όμως δυστυχώς η γραφειοκρατία, οι αναθέσεις οι εγκρίσεις και όλα αυτά που ήταν απαραίτητα να προηγηθούν της έναρξης των εργασιών  πίεσαν τους χρόνους  και δεν ήταν δυνατό να  διενεργηθούν οι εργασίες νωρίτερα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.