Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, διεξήχθησαν εκλογές από τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου.

Ψήφισαν 158 μέλη του συλλόγου και εξελέγησαν  επτά (7) τακτικά μέλη: οι κυρίες Γαρυφαλλιά Πλυτά με ψήφους 118, Μαργαρίτα Πιπέρη με ψήφους 101, Πηνελόπη Κουσουνάδη με ψήφους 92, Αντουανέτ Μίλαν με ψήφους 84, Καλλιόπη Κανακάρη με ψήφους 61, Ιωάννα Μωραίτη-Ρήγου με ψήφους 59 και Αντριάνα Φλόρες-Μπόρκεθ-Σανταμούρη με ψήφους 54 και τρία (3) αναπληρωματικά: οι κυρίες Ισμήνη Παγανέλη με ψήφους 53, Σοφία Πρινέα με ψήφους 53 και Τζωρτζίνα Καράγιωργα με ψήφους 32.

Εκτός αυτών εξελέγησαν με ψηφοφορία δύο τακτικά μέλη  η κ. Μαρία Αμοιραλή με ψήφους 139 και η κ. Καίτη Δελλατόλα με 83 ψήφους και ένα αναπληρωματικό η κ. Μαργαρίτα Πιπέρη με 78 ψήφους, ως εκπρόσωποι του συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών (ΟΣΓΥ) ‘’ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ‘’.

Για εξελεγκτική επιτροπή, εκτός ψηφοφορίας επελέγησαν οι κυρίες Αγγελική Μαλλιάρη και Ευγενία Πρινέα.

Σήμερα η πλειοψηφούσα κ. Γαρυφαλλιά Πλυτά συνεκάλεσε τις εκλεγμένες κυρίες  και μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν οι ακολουθες αρμοδιότητες.

Πρόεδρος ανέλαβε η κ. Γαρυφαλλιά Πλυτά, Αντιπρόεδρος η κ. Μαργαρίτα Πιπέρη, Γενική Γραμματέας η κ. Αντουανέτ  Μίλαν, Ειδική Γραμματέας η κ. Ιωάννα Μωραίτη- Ρήγου, Ταμίας η κ. Καλλιόπη Κανακάρη, μέλη η κ. Πηνελόπη Κουσουνάδη  και η κ. Αντριάνα Φλόρες-Μπόρκεθ –Σανταμούρη.

Ειδικότερα ανέλαβαν: 1) Υπεύθυνες της ομάδας Χορωδίας οι κ. Αντουανέτ Μίλαν και Μαργαρίτα Πιπέρη  2) Υπεύθυνη ομάδας χειροτεχνίας κ. Γαρυφαλλιά Πλυτά ,3) Υπεύθυνες ομάδας χορού κ. Καλλιόπη Κανακάρη και κ. Πηνελόπη Κουσουνάδη , 4) Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης η κ. Μαργαρίτα Πιπέρη, 5) Υπεύθυνη παραδοσιακών στολών και κινητών αντικειμένων του συλλόγου καθώς και της διαδικτυακής προβολής του συλλόγου η κ. Αντριάνα Φλόρες – Μπόρκεθ- Σανταμούρη.

Η παράδοση από το προηγούμενο Δ.Σ στο νέο εκλεγμένο Δ.Σ θα γίνει σε δέκα (10) μέρες σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού του Συλλόγου.

Ο σύλλογος εύχεται καλή συνεργασία και συνέχιση του πλούσιου έργου του προηγούμενου συμβουλίου με νέες ιδέες επ ωφελεία των μελών του Συλλόγου. 

Από το Δ.Σ  


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.