"Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΣΚΚ διοργανώνουν σχολείο κριτών καλαθοσφαίρισης για νέους κριτές στους αγώνες πρωταθλήματος Κυκλάδων, καθώς και αξιολόγηση παλαιότερων κριτών για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης.

Το σχολείο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το απόγευμα (ώρες 17.00-20.00), Σάββατο 26 Νοεμβρίου πρωί ( ώρες 10.00-14.00) και απόγευμα ( ώρες 17.00-20.00)  και Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 το πρωί ( 09.00-11.00) στην Τήνο σε αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO TANGO με τη συμμετοχή ενδιαφερομένων  από την Άνδρο, την Μύκονο και την Τήνο. Οι ακριβείς ώρες μπορεί να τροποποιηθούν ελαφρώς παραμονές της διεξαγωγής αναλόγως των συμμετοχών και των επιθυμιών των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες με την παρακολούθηση της σχολής και την επιτυχή εξέτασή τους στο τέλος της σχολής θα λάβουν τη σχετική πιστοποίηση.

Η φιλοξενία της σχολής και η διαμονή των συμμετεχόντων από τα γειτονικά νησιά είναι μια ευγενική χορηγία του PORTO TANGO HOTEL και του κ. Δελώτη Ιωάννη [ http://www.portotango.gr/ ] τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά.
Οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής θα οριστικοποιηθούν παραμονές της σχολής ανάλογα και με τις συμμετοχές.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν την κατωτέρω αίτηση και να την παραδίδουν είτε στο Γραμματέα της ΕΣΚΚ κο Μαραγκό Νικόλαο είτε στο κλειστό γυμναστήριο στον προπονητή του ΤΑΚ Περιστεριώνα κο Βιδάλη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γραμματέα της ΕΣΚΚ κο Μαραγκό Νικόλαο στο τηλέφωνο 6972075490
Περιοχή συνημμένων

Κάντε κλικ εδώ για Απάντηση ή Προώθηση
Χρησιμοποιούνται 11,69 GB (68%) από το όριο των 17 GB
Διαχείριση
Όροι - Απόρρητο
Πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού: Πριν από 17 λεπτά
Λεπτομέρειες
n. maragkos
Προσθήκη στους κύκλους

Εμφάνιση λεπτομερειών


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.