Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.με.Α. Τήνου "Έχουμε δικαίωμα" εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην ομάδα πλεκτικής του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου, την οποία απαρτίζουν οι κυρίες:

Βλαχάκη Μαρία, Μπον Δέσποινα, Βελαλοπούλου Μαρία, Μεταξά Βέτα, Μινάρδου Κούλα, Φωσκόλου Αννέζα, Κολλάρου Ρόζα, Παπαγεωργίου Αθηνά, Αλβέρτη Ευαγγελία, Πρελορέντζου Φιλομένα, Ανταλή Ελισάβετ, Τσαρλή Άννα, Φωσκόλου Μαρία, Πελέκη Κούλα, Βαλιάνου Μαρία, Νώε Ζωή, Βιδάλη Ελένη, Δελασούδα Ιωάννα, Αρμάου Μαρκέλα, Μέγκουλα Μαρίτσα, Ζαλώνη Μαρία, Αρμάου Αναστασία, Πρελορέντζου Άννα, για την προσφορά του ποσού των διακοσίων (200,00) ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος των εσόδων από το παζάρι που διοργάνωσαν στις 08-11-2016 με πλεκτά που κατασκεύασαν οι ίδιες.

Το σωματείο μας επιτελεί ένα κοινωνικό έργο. Ένα έργο το οποίο αν δεν υπάρχουν οι ανάλογοι ευαίσθητοι σύμμαχοι να μας στηρίξουν, θα είναι ημιτελές και αναποτελεσματικό. Για το λόγο αυτό η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία των συμπολιτών μας σε τέτοιες δραστηριότητες μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστούμε!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.