Άλλη μια βοήθεια ήρθε για το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής στάλθηκαν στην μονάδα, 300 λίτρα ακρυλικό χρώμα για να βαφτεί εξωτερικά.

Ακολουθεί η δήλωση που μας έκανε η κα. Βαλεντίνα Γαβριελάτου

"Οι νέοι φίλοι είναι σαν τ' ασήμι μα χρυσάφι είναι οι παλιοί! Ένα μικρό προσκοπικό τραγούδι που μάθαινα στα λυκόπουλα όταν ήμουν βαθμοφόρος του ΣΕΠ. Μια παλιά φιλία ήρθε να συνδράμει λοιπόν στο δύσκολο έργο που έχω αναλάβει να φέρω σε πέρας στο Κ.Υ.  Τήνου.

Ευχαριστώ  από καρδιάς τον φίλο μου από τα παλιά, Βασίλη Βλαχογιάννη που σήμερα είναι Διευθυντής Πωλήσεων στην Vitex που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μου για βοήθεια και έστειλε έναντι συμβολικού αντιτίμου 300 λίτρα ακρυλικό χρώμα για να βαφτεί εξωτερικά το Κ.Υ. Τήνου.

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι το αντίτιμο αυτό θα το καλύψει ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας, "Νικόλαος Κογκος" που επίσης ανταποκρίθηκε άμεσα!"

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.