Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, γιορτάσαμε τα 4α γενέθλια της Κοιν.Σ.Επ. "Καλλονή-Κελλιά", τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Τήνου κ.α.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στις 29 του Οκτώβρη, αναφερθήκαμε σε όλα όσα έχουμε υλοποιήσει στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας, τα οποία αν προσπαθήσουμε να τα συνοψίσουμε σε μία πρόταση είναι ότι με τη βοήθεια όλης της Τηνιακής κοινότητας και τη συνδρομή των χορηγών μας αλλά ταυτόχρονα στηριζόμενοι αποκλειστικά σε δικούς μας πόρους, καταφέραμε και ανακυκλώσαμε 250.000 κιλά απορριμμάτων (!!!) που σε άλλη περίπτωση θα επιβάρυναν το περιβάλλον του νησιού μας.

Πέρα όμως από τα χρόνια, η Κοιν.Σ.Επ. μας μεγαλώνει και σε εξοπλισμό, μιας και διαθέτει πλέον δικό της όχημα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, το οποίο θα καλύψει ανάγκες ανακύκλωσης ακόμα και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Τήνου.
Επίσης μεγαλώνει και σε πιστοποιήσεις αφού πλέον κατέχει πιστοποιητικό από το διεθνή οργανισμό EUROCERT για τη συλλογή των τηγανόλαδων που πραγματοποιεί.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και φιλοδοξούμε τη νέα χρονιά να μεγαλώσουμε και άλλο... σε μέλη, σε εργαζομένους, σε αντικείμενα δραστηριότητας μας, στη συνεργασία μας με το Δήμο Τήνου κλπ.
 Με εκτίμηση

 Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.