Ο Χειμώνας αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνιση του και οι καπεταναίοι έχουν την τιμητική τους, καθώς η θάλασσα δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός καμιά φορά με αποτέλεσμα οι καπετάνιοι των πλοίων να βγάζουν… μαεστρία και ικανότητες προκειμένου το πλοίο να φτάσει με ασφάλεια και χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες στον προορισμό τους.

Ο καπετάν Βαγγέλης Αράθυμος, έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο cyclades24, τον ηρωισμό του και για την συνέπεια του, στο δύσκολο επάγγελμα του ναυτικού. Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες το Cyclades24 απέκτησε το silver βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Multimedia Features / Video – Photography” των Regional Media Awards 2016 με θέμα τη “Επεισοδιακή προσέγγιση Πλοίου στην Μύκονο” στο οποίο καπετάνιος ήταν κ. Βαγγέλης Αράθυμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καπετάνιος, Βαγγέλης Αράθυμος είναι από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την όμορφη Τήνο και φυσικά εκτός από εξαιρετικός καπετάνιος είναι και υπέροχος άνθρωπος!

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να λείψει και από την δισκογραφία της Ιωάννας Λεγάκη η οποία, κυκλοφόρησε το νέο της νησιώτικο τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Καπετάνιο του »Νήσος Μύκονος».
Γεια Σου Καπετάν Βαγγέλη…
Μουσική – Στέλιος Χαλβατζής
Στίχοι – Άννα Μονογυιού

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.