Το Κληροδότημα Κωνσταντίνου Σαρδελά της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου Τήνου

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
Για το έτος 2016, ήτοι :

Α. Μια υποτροφία για τον αριστούχο μαθητή Λυκείου , που κατάγεται από το χωριό Πύργος της Τήνου, ή αν δεν υπάρχει από τα άλλα χωριά της Τοπικής Κοινότητας.

Β. Μια υποτροφία για τον αριστούχο μαθητή του Προπαρασκευαστικού Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, που κατάγεται από το χωριό Πύργος ή αν δεν υπάρχει από τα άλλα χωριά της Τοπικής Κοινότητας.

Οι αριστούχοι μαθητές πρέπει κατά την σχολική περίοδο 2015-2016 να συγκέντρωσαν γενικό βαθμό τουλάχιστον 18,5 ( δέκα οκτώ κόμμα πέντε).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις στην Τοπική Κοινότητα Πανόρμου Τήνου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι 15 ημέρες οι οποίες θα ξεκινούν την επόμενη από την έγκριση της αρμόδιας αρχής και τη δημοσίευση στην εφημερίδα (από 15/11/2016 έως και 29/11/2016).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τοπική Κοινότητα Πανόρμου (κ. Αικατερίνη Σαλταμανίκα) στα εξής τηλέφωνα : 22830 31262 & 31918.

Ο Πρόεδρος της Δ/κής Επιτροπής του Κληροδοτήματος

Πρίντεζης Σωτήριος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.